ЦИВИТАКС

Група за фискални прашања во граѓанскиот и академскиот сектор и кај физичките лица

Визијата на Групата ЦИВИТАКС е фискалниот систем во Република Македонија да биде праведен, јасен и разбирлив, ефективен и ефикасен, предвидлив и транспарентен и во целост да почива врз принципите на владеењето на правото. Даночниот систем во Република Македонија мора да почива врз емпириски анализи, врз стратешко планирање и врз принципот на опортунитетен трошок т.е. мора да ги земе предвид и административните капацитети на Управата за јавни приходи.

Stock Charts in the Newspaper
 

Како да станете придружна членка?

Пополнете го и заверете го Писмото за интерес (преземи темплејт) и испратете го на grupa.civitax@gmail.com

Може да не` контактирате и преку следната форма:

Skopje

Urban
 

Subscribe Form

©2018 by www.civitax.com. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now