Став на Групата ЦИВИТАКС за предложената даночна реформа

Business Meeting

Физичките лица со системот на ДДВ и владеењето на правото во Македонија. Со посебен осврт и предлог-решенија во делот на авторските договори

Став на 13 граѓански организации во врска со наметнување службена регистрација за ДДВ за физички лица

Online Shopping

Владеењето на правото и економијата: Случајот со данокот на додадена вредност за физички лица во Република Македонија

Checking Text on a Document

Став на 13 граѓански организации за ДДВ на физички лица

Gavel
 

©2018 by www.civitax.com. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now